Занурювальний насос для видалення шламу

Досвід застосування занурювального насосу з агітатором для очистки резервуару  гравійного відстійника (SCHKÖLEN, НІМЕЧЧИНА)

   Для забезпечення технологічного процесу гравійного заводу передбачено такі етапи: I - попереднє просіювання гірської маси; II  та ІІІ-промивання й сортування; IV та V та VI - дроблення VIII - просіювання; IX - промивання й сортування; X - повторне просіювання гуркіт; XI  та XII - для промивання й сортування гуркіт.

    При переробленні деяких порід мийка щебеню і промивка гравію перед використанням – одна з необхідних процедур, яка забезпечує якісну роботу з цим будівельним матеріалом. В залежності від походження щебеню після промивки вода може містити бруд, пісок,глину пил, і траву, яка трапляється  у великій кількості або просто прилипає до гравію.

    Цю промивочну воду після процесу транспортують в спеціальні накопичувальні басейни, де вода відстоюється і весь важкий бруд осідає на дні басейну для повторного використання води. Басейни відстійники потребують частого очищення  відкладень, які осідають на дні.

    На гравійному заводі в Німеччині такий басейн промивали один раз на тиждень за допомогою екскаватора, а це означало, що на час процесу очищення споруду потрібно було закривати. Тому спробували очистити такий відстійник занурювальними електричними насосами. Випробували різні марки, але насоси не прослужили довше трьох місяців, і після цього їх довелося замінити. Розпочався пошук насоса з тривалим терміном експлуатації, простим обслуговуванням та контролем зносу.

     Рішенням став насос з агітатором Tsurumi GPN411 в корпусі із чавуну для важкого режиму роботу з повною комплектацією : датчиком рівня та шафою управління. 3а рік роботи така модель насосу пропрацювала в безперебійному режимі без потреб на зупинку для заміни масла чи інших основних деталей. Усі роботи з технічного обслуговування такого промислового дренажного насосу можуть проводитись на місці замовником самостійно.

 Переглянути технічні характеристики GPN.

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: