Занурювальний каналізаційний насос KRSU822

 

    Сьогодні практично кожні каналізаційні трубопроводи комунальних господарств зношені та потребують частого ремонту та регулярної заміни. При проведенні робіт по ремонту каналізаційних трубопроводів слід враховувати жителів району, які відчувають незручності при проведенні ремонтних робіт, а також підвищити ефективність роботи, безпеку та здоров'я працівників, які працюють з частими проривами та витоком стічних вод.

Занурювальний каналізаційний насос  цурумі

     Для цієї мети був використаний занурювальний каналізаційний насос, який на час заміни певних ділянок трубопроводів  забезпечив відкачку стічних вод і відведення їх в наступний коллектор. Насос для стічних вод каналізації моделі KRSU822 має максимальний напір 26,5 м, максимальну продуктивність 350 м3 / год, і компактну конструкцію діаметром всього 546 мм. Зазвичай насосам  з двигуном важко всмоктувати рідину з глибини 7 м і більше, але ця модель KRSU822 якраз розроблена для можливості встановлення в глибоких вузьких каналізаційних оглядових люках та дренажу стоків.

 

Крім того, завдяки конструкції робочого колеса забезпечується великий прохід  твердих частинок діаметром 56 мм та волокнистих твердих частинок, що часто слугує засміченню та є найбільшою проблемою при зливі стічних вод. Нижня частина занурювального каналізаційного насосу має конструкцію плоскої пластини, тому насос може стійко стояти сам по собі, навіть якщо він встановлений на землі, піску або мулі. Насос KRSU822 має верхній злив, з бічним потоком, який ефективно охолоджує двигун. Двигун охолоджується при перекачуванні малої кількості рідини. Таким чином, KRSU822 підходить в якості безпечного насоса з обмеженим простором установки.

 

  Занурювальний насос для стічних вод каналізації KRSU822 поставляється в стандартній комплектації з 20м кабелем, захистом двигуна, подвійними внутрішніми механічними ущільненнями, корпусом з сірого чавуну і валом з нержавіючої сталі, фірмовим масляним підйомником. Завдяки таким функціям високонадійний і довговічний насос Tsurumi готовий до безперервної роботи у будь-яких складних умовах.

 

 

 

 

 
 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: