Занурювальні насоси з великою продуктивністю

Під час роботи в тунелях та підземних шахтах діють найвищі правила безпеки. Насоси для  будівельного майданчика повинні бути абсолютно надійними. Саме такі безпечні насоси  пропонує ПП “ФЛОВЕКС” в своєму асортименті. При будівництві шахт чи тунелів вкрай важливо відводити підземні води. Для все більшої кількості відкритих гірничих робіт необхідно використовувати занурювальні насоси з великою продуктивністю.

Досвід впровадження №1.

Об'єкт: каоліновий  завод, на якому був встановлений високонапорний насос LH430 з двигуном потужністю 30 кВт.

Його завдання: відкачування брудної води (ґрунтових вод).

Насос встановлено на понтон. LH430 керується перетворювачем частоти, щоб насос можна було запускати безперервно. Також можливо регулювати продуктивність насоса. Навідміну від звичайного відцентрового насоса погружний LH430 не потрібно переміщувати в залежності від зміни рівня води.

Досвід впровадження №2: На золотовидобувній шахті виникла потреба відкачування грунтової води з великої глибини.

Це завдання для насосів серії Tsurumi LH-W, оскільки цей трифазний дренажний насос із чавуну з двома робочими колесами може подолати висоту перекачування аж в 220м. Завдяки своїй конструкції насос має невеликий діаметр і встановлення у вузьких просторах і шахтах не викликає проблем.

Конструкція проточної частини через корпус забезпечує максимальне охолодження двигуна та безперервну роботу за низького рівня води, а також розширену можливість сухого ходу. Насос також має отвори для скидання тиску, які запобігають дії тиску насоса на кінець вала.

Технічні характеристики насосу цурумі серії LH430

Максимальна глибина води 30м

Максимальний напір-підйом води 80м

Максимальна продуктивність 100 м3/год

 

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: