Занурювальні мішалки tsurumi серії ММR

Виробник Tsurumi пропонує повний асортимент обладнання для аерації: скімери, занурювальні аератори та мішалки.

Міксери можна використовувати в процесах вирівнювання, денітрифікації та гомогенізації на промислових і цивільних підприємствах. Занурювальні міксери є найбільш практичним і ефективним рішенням для змішування рідин на водоочисних спорудах.

Занурювальні мішалки серії MMR застосовуються при температурі 0-40 0 С з максимальним pH 6-14 і підходять для одиночного або багаторазового встановлення або в поєднанні з системами нижньої аерації (наприклад, аераторами TRN), в залежності від процесу, в якому вони використовуються. Експлуатаційні витрати, оснащені двигунами класу IE3, зберігаються на низькому рівні завдяки низькому споживанню енергії та обмеженому обслуговуванню. Найвища сумісність дає змогу здійснювати гнучку установку в будь-якій точці резервуарів, як для оптимального змішування, так і для використання в якості заміни застарілих пристроїв в існуючих системах.

МІШАЛКИ Tsurumi занурювальні сконструйовані для установок очищення води і перемішування стічних вод.

Особливості конструктиву мішалки tsurumi:

  • Високоефективна форма гребного гвинта, який безпосередньо пов'язаний із занурювальним двигуном, забезпечує потужний струмінь води.
  • Масляна камера оснащена датчиком витоку електродного типу для виявлення проникнення води в камера (1,5 кВт і вище).
  • Занурювальні міксери Tsurumi доступні в широкому виконанні. У лінійках присутні моделі без напрямного кільця для поліпшення ефекту змішування при збільшенні витрати води, моделі з напрямним кільцем, що забезпечує чудовий ефект регулювання потоку, а також моделі з низьким рівнем води, які можна застосувати з мінімальним робочим рівнем води 500мм. Можна вибрати тип лиття з чавуну або нержавіючої сталі. З повним переліком технічних параметрів міксерів можна ознайомитись на сайті:Обладнання для аерації

міксери tsurumi

Змішувачі можна використовувати як для аеробного/аераційного оброблення, за якого змішуються вода і повітря, так і для анаеробного оброблення. При використанні в поєднанні з підйомним обладнанням (опція) міксер можна легко оглянути і обслуговується без входу в бак.

Переваги міксерів tsurumi:

  •  Компактний дизайн. Компактна серія MR (0,75 кВт і нижче) простий в обігу і може бути плавно вставляється через вузькі отвори (400×580 мм) для установки в невеликих очисних резервуарах.
  •  Можна використовувати в закритих септиках. Серія MR ефективна для вирівнювання рівня води якість, запобігаючи седиментації твердих речовин. Крім того, у разі використання в поєднанні з повітряним дифузором, серія MR ефективно покращує ефективність аеробної/аераційної обробки та анаеробне перемішування, як за допомогою аератора.
  •  Серія MR/MRL ефективна для запобігання осадження твердих частинок і вирівнювання якості води під час регулювання витрати резервуари та регулювання проміжної витрати резервуари, яким не потрібне повітря (кисень).

Сфери застосування:

  • Для очищення промислових стічних вод і очищення водопровідної/каналізаційної води.
  • Для денітрифікації, гомогенізації, нітрифікації.
  • Для охорони навколишнього середовища в ставках і річках.
  • Для штучного потоку води в розважальних закладах.
  • Для змішування, перемішування, розчинення, вирівнювання щільності та аерації.
 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: