Заглиблювальні аератори


Занурювальні аератори - інноваційні технології компанії Цурумі
    З моменту запуску серії TRN корпорація Tsurumi Europe збільшила обсяг продажів заглибних аераційних насосів на 25%, що відображає зростаючий попит на передові технології очищення води в Східній Європі. Аератори такого типу забезпечують вигоду для невеликих і муніципальних очисних споруд, заводів з невеликим бюджетом, де і спостерігається найбільше зростання бізнесу. У нас, на жаль, багато підприємств ще придивляються і вивчають застосування заглибних самовсмоктувальних аераторів.
 
Сфера застосування і перспективність

    Занурювальні аератори представляють портативну та готову систему аерації для використання в промисловій чи муніципального очищення води. Забезпечують прості рішення при проектуванні ємностей очисних споруд.


    Міцна конструкція спроектована таким чином, щоб аератори можна було легко встановлювати і знімати для технічного обслуговування без необхідності спустошення резервуара або зупинки роботи виробництва. Застосування таких типів аераторів ефективно там, де процес змішування вимагає насичення киснем/подачі повітря. В очисних спорудах їх часто використовують в класичних басейнах з активним мулом, та в промислових установках біологічної попередньої обробки .
   Виробник акцентує увагу, що в порівнянні з мембранними аератори, є три основні переваги, якими володіють аератори такого типу:

 1) швидка та легка установка, на порядок дешевше від дискових та інших аераторів (немає потреби в компресорі, трубопроводах, будівельному майданчику, клапанах, диффузорах та ін .;
 2) немає потреби в тривалій підготовці; аератори можуть бути опущені в будь-який резервуар і не вимагають компресора;

3) технологія практично не вимагає технічного обслуговування, оскільки відсутні пори мембрани, які можуть бути забиті або заблоковані, що дозволяє уникнути дорогого ремонту і тривалих перерв у роботі.
      Якщо говорити про серію заглиблювального аератора TRN, то варто відзначити запатентовану технологію масляного фільтра, що має дуже велику масляну камеру та новий принцип ущільнення, який гарантує, що подвійне механічне ущільнення ніколи не буде контактувати з водою під час роботи. Це забезпечує підвищену стійкість та дозволяє уникнути дорогого ремонту. Всі рухомі деталі виконані з нержавіючої сталі з високим відсотком хрому.

        Якщо Ви хочете придбати аератор для невеликих та мобільних установок, то буде достатня потужність до 7,5 кВт. Для стаціонарних установок - до 40 кВт. Це дозволяє подавати повітря до 600 м 3 на годину, що в рази більше ніж мембранні аератори.

 

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: