Відбулась виставка АКВАТЕРМ 2021

     У травні компанія «ФЛОВЕКС» традиційно представила продукцію Tsurumi pump на АКВАТЕРМ 2021.На стенді компанії відвідувачі виставки отримали уявлення про особливості застосування занурювальних електричних насосів Tsurumi.

   В цьому році особливим інтересом користувався занурювальний шламовий насос виготовлений з зносостійкого матеріалу для важкого режиму роботи з чавуну. Серія насоса KRS2 в корпусі з чавуну представлена ​​4-а моделями з різною продуктивністю і розміром проточної частини (від 80 до 200 мм). Такий насос можна застосувати для мулових-піщаної суміші, глинистої суспензії, бентоніту і рідин, які містить осад. В насос вбудований агітатор для ефективної роботи з в'язкими типами рідин та осадом.

   Всі відвідувачі стенду відзначили, що насоси серії Цурумі, які сконструйовані для важкого режиму роботи, не схожі на аналоги представлені на ринку. Варто зазначити, що  приємно було бачити постійних клієнтів на виставці Акватерм21, які підтвердили, що занурювальні  насоси Цурумі дійсно відповідають довгому терміну служби і чудово  працюють з абразивними матеріалами.

    Як підтвердження цьому, досвід застосування насоса Цурумі при виробництві керамічної продукції становить. В процесі виробництва керамічної плитки глина, каолін, крейда і польовий шпат змішуються з водою для створення так званої масової суспензії. Промивна вода, що містить велику кількість глинистої суспензії, осідає в приямок і повинна бути вилучена. Згодом, це створює проблему, оскільки глина накопичується на дні резервуару, і її стає важко перекачувати. Не вся насосна техніка представлена ​​на ринку може працювати в таких умовах. Це,  якраз, і є завданням для шламових насосів Цурумі!

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: