Рекомендації з експлуатації насосного обладнання

      Мало хто з користувачів читає інструкцію після купівлі насосного агрегату, але варто нагадати про основні моменти, а саме - коли варто робити  плановий  огляд Вашого насосу. Дотримання цих  простих рекомендацій допоможуть Вам гарантовано продовжити термін служби роботи насосного обладнання.

     В першу чергу, потрібно обов’язково робити технічний огляд насосів в умовах безперервної роботи з:

- стічними водами, які містять довговолокнисті включення ;

- абразивним середовищем чи великими твердими включеннями;

- середовищем з великим вмістом газів;

    Варто звернути додаткову увагу до роботи обладнання при його експлуатації в не оптимальній робочій точці, або присутні гідравлічні удари чи кавітація (турбулентні  приливи з надходженням повітря). В такому випадку може бути присутня вібрація та сторонні звуки, насос може нагріватися чи працювати менш продуктивно.

   Не забувайте про регулярну заміну масла згідно з регламентом, який вказаний в паспорті на насос.

Наприклад: Інтервал заміни масла шламового насосу KRS2-80 складає кожні 4000год.роботи або через кожні 12 місяців, в залежності від того, який термін наступить першим. Об’єм масла вказаний в паспорті на кожну окрему модель. Також пам’ятайте про консистенте масло тільки в моделях насосів серії LH з потужністю більше 55кВт. Інтервал поповнення становить 3000 год та може змінюватись в залежності від умов експлуатації.

  Не забувайте про періодичний огляд!

 Виробник насосів Tsurumi рекомендує здійснювати його через  кожні 2000год роботи або кожні 6 місяців.  У разі застосування великої кількості насосів Tsurumi за ускладнених умов експлуатації та безперервної  роботи  радимо також укласти угоду про технічне обслуговування. Зверніться до нашого сервісного центру , тел. Костянтин.

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: