Рекомендації по роботі з насосом в зимовий час


Якщо ви перекачує чисту або брудну воду при температурі нижче нуля, ви повинні вжити заходів обережності:

1)  Очистити насос від рідини, коли він не використовується. Перекачування речовин з низькою температурою не викликає збоїв в роботі насосу, але він буде працювати з меншою продуктивністю. Коли вода закачується в насос в морозну погоду, варто врахувати, що поверхнева вода холодніше, ніж вода в нижніх шарах. Це важливо  при роботі в глибоких свердловинах або з грунтовими водами, які прибувають до відстійника постійно. Також варто памятати, що різні  речовини, які перекачуються мають різну консистенцію і, отже, різні температури замерзання.

2) Друге, про що потрібно пам'ятати - мастильні матеріали. В'язкість мастила зменшується при більш низьких температурах, що, в свою чергу, піднімає проблему недостатнього змащування ущільнювачів. Навіть якщо погодні умови є суворими, ущільнювачі, що працюють в суху, зруйнують себе самі. Проте, варто зазначити, що у всіх шламових заглювальних насосах Цурумі запатентована перевірена система подачі мастильного матеріалу. Ці насоси оснащені спеціальним масляним підйомником, який постійно подає механічним компонентів достатню кількість мастила - незалежно від того, стоїть насос чи працює, влітку або взимку.

3) Дотримуйтесь  рекомендацій та порад, які вказані в інструкції по експлуатації  виробника відповідної моделі заглиблювального насосу та дотримуйтесь правил щодо заміни деяких деталей насосу чи ремонту, ревізії (зібрання, розбирання, заміна мастила). У разі, відсутності на підприємстві кваліфікованих механіків або слюсарів, можете звернутися до фахівців сервісного центру, які знають конструкцію насосу і володіють певним досвідом по обслуговуванню та заміні частин, що зношуються.

 




 

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: