Промислові каналізаційні насоси

У лінійці занурювальних промислових каналізаційних насосів Tsurumi Pumps досить багато моделей, але найцікавішими для споживачів є модель серії «С». Основна відмінність даної моделі полягає в спеціальному робочому колесі, яке здатне подрібнювати різноманітні тверді предмети, запобігаючи засмічення насоса і трубопроводу. Таким чином, різні предмети людської життєдіяльності у вигляді елементів одягу, всілякого поліетилену, пластикових пляшок, жестебанок і предметів особистої гігієни більше не складуть проблеми для вашої насосної станції.

   Корпус насоса виготовлений із зносостійкого чавуну, а проточна частина спроектована таким чином, щоб забезпечити прохід досить великих часток, які можуть потрапляти в насос разом зі стоками. Ущільнення насоса також виконано на вищому рівні і складається з карбід-кремнієвих сальників, укладених в масляній камері. Це унікальне запатентоване рішення, яке забезпечує постійне і рівномірне ополіскування ущільнення маслом, не залежно від положення насоса.


    Всі насоси Tsurumi серії «С» можуть встановлюватися вільно або жорстко на автомуфтах, що робить їх універсальними і придатними до використання як в приватних господарствах, так і працювати зі складними каналізаційними стоками на промислових підприємствах (м'ясокомбінати, агропромислові комплекси, біогазові ферми, птахофабрики та інше )

 

Приклади використання сухої установки:

канализационный насос цуруми С промисловий каналізаційний насос Tsurumi 100C
Фото 1 Фото 2

 

Фото1: Насос для стічних вод «Tsurumi 80C21.5» з ріжучої крильчаткою був змонтований «всуху» на трубопроводі за допомогою фланця. Працює на рідині, яка сама по собі забезпечує достатнє охолодження насоса.

Фото2: Установка промислового каналізаційного насоса «Tsutumi 100С43.7». Робоче колесо подрібнює волокнисті складові стічних вод. Це запобігає стиранню і гарантує безвідмовну роботу з меншими витратами часу на ремонт операторами каналізаційних споруд.

 

Приклади використання занурювальної установки:

занурювальний каналізаційний насос ріжучий механізм каналізаційного насосу цурумі
Фото 3 Фото 4 Фото 4

 

ФОТО3: Колектор фільтраційної установки часто виходив з ладу через велику кількість засмічень. Було встановлено насос серії 100C43.7 з направляючими трубками і з'єднувальним коліном (невелика яма, дуже мало місця для маневру). Цей промисловий каналізаційний насос має ріжучу пластину і канальну крильчатку для запобігання засмічень.

ФОТО4 :Промислові насосні станції очисних споруд завжди мають проблеми із засміченням, і працівникам очисних споруд доводиться чистити каналізаційні насоси кілька разів на тиждень. Насоси різних виробників були протестовані на підприємстві, але ситуація не поліпшилась. Після застосування насоса 100C43.7 з робочими колесом із хромистого чавуну та лопатями з карбіду вольфраму перекачуються значно більші обсяги стічних вод і подрібнюються волокнисті матеріали за допомогою вбудованого ріжучого механізму. Після десяти місяців не було жодного випадку засмічення.

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: