Насос для брудної води HS 2 4S

     Легкі мобільні однофазні дренажні насоси Tsurumi pump (Японія) серії «HS» призначені для використання в якості підрядних насосів для зневоднення ґрунтових та дощових вод з котлованів і відстійників, відкачування води, що містить зважені мул та пісок, а також для дренажу приямків на будівельних  майданчиках.

    Конструкція промислового дренажного насосу HS дає можливість вільного проходження твердих частинок розміром до 7мм , та забезпечує надійну роботу завдяки міцному литому алюмінієвому корпусу, ударостійкій основі сітчастого фільтра з ПВХ, та вихровому робочому колесу з уретанового каучуку, яке перевершує по показникам зносостійкості багато металів. Данна модель насосу також доступна як у ручному, так і в комплекті з автоматичним поплавковим вимикачем і може використовуватися у всіх галузях промислових та комунальних господарствах, а також на будь яких водних об'єктах.

Переваги застосування дренажного насосу «НS»:

  • Однофазні, що полегшує їхнє підключення та експлуатацію.
  • Мають низький рівень шуму і вібрації, що підвищує комфорт роботи.
  • Гарантують високу ефективність і низьке енергоспоживання, що знижує витрати на електрику.
  • Насоси мають просту і зручну конструкцію, яка забезпечує легкість обслуговування і ремонту.
  • Насоси мають тривалий термін служби і гарантію від виробника.

Доступні моделі для замовлення:

HS2.4S – Вихідний патрубок – 50 mm, Потужність двигуна - 0.4Kw/230v. Максимальна продуктивність 205 л/хв. Максимальний напір – 12 м.

HS2.75S - Вихідний патрубок – 50 mm , Потужність двигуна - 0.75Kw/230v. Максимальна продуктивність 230 л/хв. Максимальний напір – 18м.

HS3.75S  - Вихідний патрубок – 80 mm, Потужність двигуна - 0.75Kw/230v. Максимальна продуктивність 310 л/хв. Максимальний напір – 18м

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: