Каналізаційна насосна станція з занурювальним насосом

    Водовідвідна станція або каналізаційна насосна станція (КНС) з занурювальним каналізаційним насосом відрізняється великими перевагами та ефективністю, яка призначена для перекачування стічних, промислових чи дренажних вод. Станції застосовуються в системах зливової, виробничої і господарсько-побутової каналізації. КНС призначена для підземного розміщення в формі циліндричної ємності (найбільш поширена) для застосування з занурювальними дренажними насосами. З водовідвідною станцією такого типу Ви істотно економите експлуатаційні витрати насосної. Особливістю є занурювальний дренажний / каналізаційний насос, робота якого інтенсивно охолоджується водою, що забезпечує зниження витрат на вентиляцію, підведення води та опалення насосної в зимовий період.


  Для монтажу КНС потрібно:

- підстава і фундамент;

- котлован;

- підземний резервуар;

- дренажна система;

- дренажний занурювальний насос.

Особливості вибору  насосу каналізаційного занурювального для КНС.

    Якщо потрібен великий напір і максимальний ККД, то кращим рішенням стане насос з закритим робочим колесом, лопатки в такому колесі закриті з обох сторін. Але у випадку концентрації в стоках волокнистих включеннь або на КНС буде відсутня решітка  для утримання волокнистих чи інших речовин, то існує можливість намотування волокнистими включеннями робочого колеса та ускладнення роботи. До таких насосів відносяться, насоси Цурумі серії LH великого напору циліндричного вигляду компактної конструкції. Призначені для дощової, підземної води і брудної води з піском з твердими частинками до 6мм-8,5мм. Корпус виготовлений з сірого чавуну, а вал з нержавіючої сталі з крильчаткою закритого типу з хромистого чавуну (насос серії LH-W оснащений двоступеневою крильчаткою). За характеристиками максимального напору від 39-216 м, при обсязі від 20-350 куб / година залежно від серії і потужності. Верхній злив з центральним фланцем, що забезпечує ефективне охолодження рідиною, що перекачується.

    Якщо КНС передбачає стоки дуже брудні і з різними волокнистими включеннями, то тут потрібен насос з іншою будовою робочої крильчатки. А саме - відкритого типу, коли лопаті відкриті або полувідкриті та сконструйовані з великим вільним проходом. При обертанні створюється вихор, який зміщує тверді частинки і волокна до зовнішньої сторони, запобігаючи їх намотування на робоче колесо.

   Також можна використовувати і інші насоси з іншими типами робочого колеса, але в першу чергу потрібно враховувати склад стічних вод і необхідну продуктивність занурювального дренажного насосу.

    В КНС насос можна змонтувати на направляючій опорі для надійності роботи і експлуатації. Також можна укомплектувати поплавцями рівнів рідини (нижній, середній і перелив), який буде активізувати / зупиняти роботу насоса. Запуск роботи насоса в КНС можна запрограмувати в автоматичному або ручному режимах.

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: