Занурювальний шламовий насос


    Занурювальний шламовий насос GPN 837 є новою топовою моделлю в цій серії. У порівнянні з найпотужнішою на сьогоднішній день моделлю GPN 622, виробникові вдалося майже вдвічі збільшити продуктивність по воді до 9000 літрів в хвилину.

     Однак слово «вода» навряд чи можна розуміти буквально! Tsurumi GPN 837, заявлений як «важкий шламовий насос», призначений для використання там, де присутня значна кількість твердих речовин, наприклад, глина, пісок, мул, шлам або бентоніти. Для цього інженери сконструювали насос особливо міцній конструкції. При швидкості 150 літрів в секунду тверді включення розміром до 30 мм можуть легко проходити через насос. Агітатор (мішалка) у отворі всмоктування змішує осад і воду, щоб перекачувати більш концентровану пульпу.

     Насос з  вагою 815 кг і висотою приблизно півтора метра приводиться в рух електродвигуном потужністю 37 кВт (400 В). GPN 837 здатний перекачувати пульпу з напором до 24 метрів. Робоче колесо, всмоктувальна пластина і агітатор виготовлені з хромованого чавуну, корпус - з сірого чавуну GG 20. Як матеріал подвійного механічного ущільнення, виробник застосовує карбід кремнію - матеріал майже такий же твердий, як алмаз. У конструкції ущільнення застосовується інноваційний маслопідіймач Tsurumi, який надійно змащує його в будь-якому положенні насоса за рахунок відцентрової сили.

     Як і всі інші електричні шламові насоси в асортименті продукції японського виробника, новий GPN доступний зі складу в Європі і може бути відправлений замовнику протягом 24 годин.
 

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: