Досвід застосування дренажного насосу KTZ

  Чим ефектніше проект будівництва, тим часто складніше дренаж. Рівень притоків на деяких будівельних майданчиках настільки високий, що навіть велика кількість насосів можуть не встигати.

KTZ насос цурумі

   Наприклад, в австрійському проекті будівництва тунелю виникла проблема, пов'язана з тим, що грунтові води потрібно було відкачувати через водопровідну шахту - на перепаді висоти 120 метрів. Зазвичай, витрачається багато грошей на насос, який міг би досягти необхідного напору та об’єму, або встановлюється кілька проміжних басейнів уздовж маршруту з меншими насосами, щоб поетапно подолати різницю у висоті.У будь-якому випадку, жодна альтернатива не є оптимальним рішенням. Спеціальний насос такого розміру був би дорогим, і його було б важко повторно використовувати на інших майданчиках. Створення та експлуатація басейнів і приямків також є дорогим і трудомістким.

  Саме тому був підібраний  промисловий насос цурумі  серії KTZ  з великими характеристиками напору. Конструкція корпусу в чавунному корпусі з сорочкою охолодження двигуна, гарантує роботу занурювального насоса в сухих умовах застосування. Tsurumi не тільки добре справляються з абразивними рідинами, але й можуть працювати в сухому режимі. Це дало клієнту справді хороше рішення: бустер! Кілька блоків Tsurumi KTZ411 були встановлені послідовно для досягнення функції підсилювача. Крім того, що таке застосування було успішним, замовник має додаткову перевагу в тому, що може повторно використовувати насоси КТZ на інших об’єктах, оскільки продукт підходить для широкого спектру застосувань.

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: